LENDO

RÄNTA

Räntan sätts individuellt i varje enskilt fall.

LÅNEBELOPP

Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kronor.

BETALNINGSANMÄRKNING

Du kan ansöka om lån hos Lendo trots att du har en betalningsanmärkning.

ANSÖK!

    • Största låneförmedlaren

 

    • Jämför över 35 långivare

 

    • Endast 1 kreditupplysning

 

Så fungerar Lendo

Lendo är Sveriges största låneförmedlare. Med hjälp av Lendo så kan du ansöka om lån hos över 35 långivare, med endast en kreditupplysning. Det innebär att du kan jämföra lån utan att ådra dig allt för många kreditupplysningar, för många kreditupplysningar kan nämligen leda till att du får ett sänkt kreditbetyg.

Ränta på lånen som Lendo förmedlar

Lendo har en snabb och automatiserad process. Du får svar på din låneansökan 1 minut efter att du har ansökt. Respektive låneerbjudande är giltigt i 30 dagar. Bankerna som Lendo samarbetar med är medvetna om att deras erbjudanden lämnas tillsammans med andra bankers erbjudande och är därför angelägna att pressa sina räntor och villkor. Räntan avgörs av vilken inkomst du har, om du har flera andra lån och om hur din ekonomiska situation i övrigt ser ut.

Lendo ställer inga krav på vad du ska låna till

En fördel med Lendo är att du som regel inte behöver uppge vad du ska använda pengarna till, när du gör en låneansökan. Det beror på att det inte finns något krav på vad ett privatlån ska användas till, utan det är ett lån som kan användas till vilka privata behov som helst. Du behöver inte heller ha någon borgensman eller pant för att kunna låna pengar via Lendo.

Såhär går det till rent praktiskt när man ska ansöka om lån hos Lendo:

  1. Fyll i uppgifter om dig själv och hur mycket du vill låna. Fyll även i önskad återbetalningstid. Detta tar cirka 2 minuter
  2. Direkt efter ansökan får du låneerbjudanden från upp till 35 långivare som Lendo samarbetar med.
  3. Välj det lån som du tycker passar bäst i fråga om ränta och avgifter. Du kan sedan direkt skriva under låneavtalet på datorn.
  4. När avtalet är underskrivet så betalas pengarna ut till ditt bankkonto.

FRÅGOR & SVAR

Här besvarar vi några vanliga frågor om Lendo.